Oki toner

Válasszon egy nyomtatót, amihez kelléket keres!


Oki B sorozat

Oki C sorozat

Oki MB sorozat

Oki MC sorozat

Oki OKIFAX sorozat

Oki OkiOffice sorozatAz OKI már több mint egy évszázada létező cég és márka, ami a kezdetekben telefonok gyártásával foglalkozott, viszonylag sokáig. De miután ezzel felhagytak, a nyomtatóiparban vetették meg a lábukat, és már jó pár évtizede az egyik vezető nyomtatógyártóvá váltak. Ezt bizonyítja az is, hogy többféle nyomatót is forgalmaznak, mint például lézernyomtatókat, mátrixnyomtatókat, sőt még speciális címke nyomtatókat is. Előbbiek sajátossága, hogy a nyomtatáshoz gyakorlatilag nem is lézert, hanem LED fényt használnak, ami hatékonyabbnak tekinthető, továbbá megbízhatóbb is.

Egyedi, modern nyomtatók

A lézernyomtatóik között megtalálhatók különlegesebb darabok is: az OKI PRO típusú gépek. Ezek elsősorban olyan cégeknek ajánlottak, ahol nagy mennyiségű, illetve nagy példányszámú nyomtatás történik. De a különlegességek sora itt még nem ért véget, ugyanis az OKI-nál megtalálhatók az úgynevezett fehér festékes nyomtatók is. Ezek leginkább a különféle grafikai minták és tervek nyomtatása során lehetnek hasznosak, hiszen segítségükkel ki lehet nyomtatni a fehér színű ábrákat is. További érdekessége még az OKI nyomtatóinak, hogy gépeikben a dob külön elem, a tonertől független, illetve a tonerek csak a festékport tartalmazzák, ahogyan például – többek között – az OKI C9200 típusú nyomtatói is.

Fekete és színes OKI tonerek lézernyomtatókba

Ahogy már említettük is, az OKI jellemzően lézernyomtatókat gyárt, így ennek megfelelően termékeik között megtalálhatók a fekete, illetve a színes lézernyomtatók is. A „B” sorozat modelljei közé tartoznak a fekete lézernyomtatók, így, ha Önnek ilyen típusú gépe van, úgy a webshopunkban ez alapján könnyedén meg tudja találni a nyomtatójának pontos típusát, és a hozzá illő tonert is. A színes lézernyomtatók pedig a „C” betűvel jelölt modellek, melyekhez az eszközöket ugyanolyan egyszerűen meg tudja találni, mint a fekete tonerek esetében.

OKI tonerek a fekete és a színes multifunkciós nyomtatóihoz

Akárcsak a többi nyomtató estében, úgy az OKI nyomtatóinál is a multifunkcionalitás azt jelenti, hogy ezek az eszközök nem csupán nyomtatásra alkalmasak, hanem fénymásolásra és scannelésre is, de akár még faxot is lehet velük küldeni. Míg a fénymásolás és a scannelés mondhatni, hogy kéz a kézben jár, addig a faxolás egy külön lehetőségnek számít. A multifunkciós nyomtatókhoz megfelelően az OKI tonereink között is lehet találni különféle színes tonereket, ahogyan feketét is, attól függően, hogy Önnek mire van szüksége. Tonereink között talál normál, illetve nagy kapacitásút is, melyeknél utóbbi azt jelenti, hogy az átlagosnál több festékport/festékanyagot tartalmaz, így pedig jóval több oldal nyomtatására lesz elegendő. Akárcsak a többi tonerünknél, így ezek között is találhat eredetit, de utángyártottat is. Válassza ki az Ön OKI nyomtatójához tartozó tonert, ha pedig segítségre van szüksége, keresse szakértőinket!