A termék neve mellett a listázásokban és az adatlapon háromféle ikonnal jelöljük annak elérhetőségét:

1.) Zöld pipa

Ha a rendelés munkanapokon 12:00 - ig beérkezik, akkor a kiszállítás 1-2 munkanapon belül várható. A szállítás napközben 8:00 és 17:00 óra között történik, a napon belüli időpontról (3 órás intervallum pl. 10-13:00 között) a szállítás napján e-mailen küld információt a GLS, ez az e-mail tartalmazza a terméket kiszállító futár közvetlen telefonszámát is.

2.) Ciánkék pipa

A termék általában 1-4 munkanapon belül kerül kiszállításra. Ez természetesen változhat, így ilyen termék rendelése esetén a lehető legrövidebb időn belül visszaigazoljuk a pontos szállítási dátumot.

3.) Narancssárga homokóra

Ilyen rendelés esetében szintén a lehető legrövidebb időn belül visszajelzünk. Fontos, hogy sok esetben ezeket a termékeket is egy napon belül tudjuk szállítani, tehát mindenképpen érdemes érdeklődni.

Amennyiben egy adott termék elérhetősége véletlenül hibásan jelenik meg, esetleg nem frissül, a rendelést követően erről e-mailen, vagy telefonon tájékoztatást adunk.

 

A kiszállítások reggel 8:00 és délután 17:00 óra között történnek futárszolgálat segítségével. Amennyiben ettől eltérő szállítási időre van szükség, ezt jelezzük a futárszolgálat felé. A futárszolgálat nem köteles ezt a kérést figyelembe venni, azonban rendszerint megpróbál annak eleget tenni.