Brother toner

Válasszon egy nyomtatót, amihez kelléket keres!


Brother DCP sorozat

Brother Fax sorozat

Brother HL sorozat

Brother MFC sorozatA Brother márka nagy népszerűségnek örvend a nyomtatók piacán, a japán cég már a kezdetekben is gyors fejlődést és növekedést mutatott, és a modern technológia, valamint a precizitás ötvözésének köszönhetően tart ma ott a márka, ahol. A Brother az egyik legkeresettebb márka, ha nyomtatokról, vagy nyomtató alkatrészekről van szó. A tintasugaras készülékek mellett gyártanak lézer segítségével nyomtató gépeket is, amik technológiában ugyan eltérőek, de minőségben ugyanolyan magas színvonalat képviselnek. Nincs ez másképp a Brother tonerekkel, vagyis a festékanyagot tároló alkatrészekkel sem.

Brother dobra, vagy tonerre van szüksége?

A Brother nyomtatók különlegességei, hogy a toner és a dob külön van, így ezeket külön szükséges megvenni, de nálunk mindkettőt megtalálja. Eredeti és utángyártott termékek forgalmazásával egyaránt foglalkozunk, így Önnek már csak arra kell figyelnie, hogy a nyomtatója pontos típusa szerint válasszon tonert, mert minden ilyen termék kifejezetten az adott készülékhez készült! Utángyártott tonerek esetén mindenképpen ellenőrizze a választott toner és az Ön nyomtatójának a kompatibilitását, típus szerint, amit az adott termékre kattintva tud megtenni.

Brother DCP tonerek

A Brother DCP modellek közé tartoznak az újabb multifunkciós nyomtató eszközök. Az ebbe a sorozatba tartozó nyomtatókkal nem csak nyomtatni, de scannelni és fénymásolni is lehet, erre utal a sorozat nevében szereplő három betű. Webshopunkban az Ön Brother DCP nyomtatójához megtalálhatja a megfelelő eredeti, vagy utángyártott tonert is, feketében és színes változatban is.

Brother HL tonerek

A HL tonerek a Brother normál lézer nyomtatóiba használható kellékek. Oldalunkon válogathat a tonerek, illetve dobegységek között is, ha feketét, vagy akár színeset keres, nálunk egészen biztos, hogy meg fogja találni. A Brother HL kellékek között szintén megtalálhatók a gyártó eredeti termékei, ahogyan a kiváló minőségű utángyártott változatok is.

Brother MFC tonerek

Az MFC sorozathoz tartozó nyomtató készülékek a DCP család termékeihez hasonlóan, szintén multifunkciós tulajdonságokkal bírnak, ám ezek még korábbi modellek. De ez semmit sem von le a hatékonyságukból, ugyanis, mivel több célra is használható készülékről van szó, a nyomtatás mellett más egyéb funkciókkal is bírnak: lehet velük scannelni, fénymásolni és faxot küldeni is. Az ezekhez a készülékekhez való tonereket szintén megtalálhatja nálunk feketében és többféle színben is, utángyártott és eredeti verzióban.

A Brother tonerek jellemzői

A termékek sajátosságai, hogy az újabb modelleken már chipeket helyeztek el, de ez az utángyártott termékekre is igaz, tehát nem kell aggódnia akkor sem, ha ilyet vásárolna. A tonerek élettartama minden terméknél fel van tüntetve, aszerint, hogy hány oldal nyomtatására elegendőek, bizonyos százalékú fedettségek esetén. Minden nálunk megtalálható Brother toner garanciális, melynek ideje jellemzően 1 év. Válogasson kínálatunkból, ha pedig segítségre van szüksége, hívjon minket bátran!