Eredeti kellékanyagok esetén a garanciális feltételeket a gyártók határozzák meg. A garanciális időtartamok a számla kiállításának dátumától: HP, Samsung és Philips kellékanyagok esetén 1 év, Epson és Xerox kellékek esetén 6 hónap, Kyocera Canon és Panasonic fogyóanyagok, valamint minden nyomtatóalkatrész esetén 3 hónap.

A hibás terméket a saját dobozában, egy tesztlap (amelyen a hiba látszik), valamint kellékállapot (amely típusoknál nyomtatható) kíséretében , postán, vagy futárszolgálattal vissza kell küldeni számunkra.  Ezek hiányában a garancia nem érvényesíthető. 

A garanciális ügyintézés menete: a hibás terméket saját dobozába csomagolva postán, vagy futárral vissza kell juttatni számunkra, ha a hibajelenség szemmel látható, akkor egy olyan nyomtatott oldalra is szükség lesz, melyen ez látszik. Ezt követően a lehető legrövidebb időn belül új terméket küldünk helyette, amennyiben a garancia jogos volt. Fontos, hogy sérült, törött, lejárt, vagy 20%-nál alacsonyabb töltöttséggel rendelkező termék garanciája nem érvényesíthető. A visszajuttatás költsége a Vevőt, a csere termék küldésének költsége pedig a Nyomtatóalkatrész.hu Kft.-t terheli.


Szerződött ügyfeleink részére helyszíni cseregaranciát biztosítunk. Ezt futárszolgálat segítségével oldjuk meg. Ennek feltétele, hogy a termék tőlünk származzon, hogy rendelkezésre álljon az eredeti doboza, és szállításra készen legyen csomagolva. 

A garanciával kapcsolatos részletes feltételeket a Vásárlási feltételek menüpont tartalmazza.