Canon toner

Válasszon egy nyomtatót, amihez kelléket keres!


Canon CLC sorozat

Canon FAX sorozat

Canon FC sorozat

Canon i-SENSYS Fax sorozat

Canon i-SENSYS LBP sorozat

Canon i-SENSYS MF sorozat

Canon i-SENSYS X sorozat

Canon ImageCLASS sorozat

Canon ImagePRESS sorozat

Canon imageRUNNER sorozat

Canon imageRUNNER ADVANCE sorozat

Canon IR sorozat

Canon LaserBase MF sorozat

Canon LaserClass sorozat

Canon LaserShot sorozat

Canon LBP sorozat

Canon MF sorozat

Canon Multipass sorozat

Canon PC sorozat

Canon SmartBase sorozatBár a Canon márkát a legtöbben a fotózással hozzák össze, hiszen talán a fényképezőgépeik miatt ismerik sokan a nevüket, de a nyomtatóikat tekintve is az élmezőnyben vannak, ezek a termékeik is rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Canon tonerekből is vásárolhat tőlünk utángyártott, illetve eredeti termékeket is. Ezekkel kapcsolatban azt érdemes tudni, hogy a Canon normál nyomtatóiban a toner esetében minden alkatrész „egyben” van, a digitális másolóknál viszont gyakorlatilag minden külön található meg. Ez azt jelenti, hogy maga a toner egy külön kellék, vagy elem, és minden egyéb, ami a képalkotáshoz és a nyomtatáshoz szükséges, az egyben van. Keresse ki listánkból azt a nyomtató típust, ami Önnek is van, és válassza ki hozzá a megfelelő tonert, eredeti, vagy utángyártott verzióban.

Canon i-SENSYS LBP toner

Az i-SENSYS LBP sorozatba tartozó termékek gyakorlatilag hagyományos lézernyomtatók, ami annyit tesz, hogy egyfunkciósak, tehát csak nyomtatásra alkalmasak, de ennek köszönhetően rendkívül hatékonyak és gyorsak is. A Canon tonereink között egyaránt megtalálhatja az Ön számára leginkább megfelelőt, fekete és színes verziókban is.

Canon i-SENSYS MF toner

Ennél a nyomtatónál az MF jelöli azt, hogy multifunkciós nyomtatókról van szó. Ezekkel jellemzően nem csak nyomtatni, de scanelni és fénymásolni is lehet, illetve egyes készülékek érintőképernyővel vannak felszerelve a könnyebb kezelhetőség érdekében. Az i-SENSYS MF kellékek között is talál színes, illetve fekete tonereket is, attól függően, hogy mit szeretne nyomtatni.

Canon imageRUNNER és imageRUNNER ADVANCE toner

A Canon imageRUNNER sorozat termékeinek mindegyikével lehetséges a fénymásolás, és a sorozat típusai közül egyetlen kivétellel a nyomtatásra is van lehetőség, illetve scanelésre is. Az imageRUNNER ADVANCE kategóriába tartozó nyomtató készülékekkel nyomtatni, scanelni, fénymásolni is lehet, illetve opcionálisan fax küldésre is lehet használni. Az említett két típushoz tartozó Canon tonerek jellemzően hosszabb élettartamúak, hiszen több ezer oldal nyomtatásához elegendő a bennük megtalálható festék. Tonereink között van fekete, de színesek is elérhetőek, eredeti és utángyártott formában is.

Canon imagePRESS digitális másoló toner

Az ebbe a sorozatba tartozó gépek leginkább irodába alkalmasak, ipari mennyiségű nyomtatásra, hiszen gyors és nagyméretű gépekről van szó, amik kétoldali nyomtatásra is képesek. Ennél fogva pedig a nyomtatási képe kiváló minőségű, ám ehhez nagyban hozzájárul a benne lévő toner minősége is. Természetesen színes és fekete tonerek is kaphatók az ebbe a sorozatba tartozó nyomtató eszközökhöz. A toner megválasztásánál az a fontos, hogy ha utángyártott terméket választ, az jó minőségű legyen, akár csak az eredeti. De a nálunk kapható tonerek minősége miatt nem kell aggódnia, egészen biztos, hogy meg lesz velük elégedve. Válassza ki az Ön készülékéhez tartozó terméket, ha pedig segítségre van szüksége, szakértőink várják megkeresését!