Eredeti kellékek 1 termék

Eredeti HP 726 extra nagy kapacitású matt fekete patron (CH575A)

55 090 Ft (bruttó 69 964 Ft)

Több darabos ár
2 db 54 590 Ft (bruttó 69 329 Ft) / db
3 db-tól 54 090 Ft (bruttó 68 694 Ft) / db

Szállítható   Mikor kapom meg?

Ingyenes szállítás

A nyomtatóhoz a következő kellékanyagok tartoznak: HP 726 extra nagy kapacitású matt fekete patron (CH575A).

HP Designjet nagyformátumú nyomtatók, plotterek

A HP DesignJet jelölést használja a plotterek jelölésére, ezen belül pedig a „T” sorozat a CAD és GIS rendszerekhez szánt nyomtatókat jelöli, míg a „Z” a nagyformátumú grafikai, illetve fotónyomtatókra vonatkozik. A Production jelzésű nyomtatók, munkacsoportos, nagy mennyiségű nyomtatásra szánt, akár mfp funkciókkal rendelkező plotterek, melyekre általában 6 színű tintarendszer, illetve szürke árnyalatú patronok használata is jellemző. Ezeken felül jellemzően könnyen integrálhatóak a vállalti rendszerbe és IT szempontból is biztonságosan üzemeltethetőek.

HP Designjet T795 ePrinter tintapatronok ingyenes kiszállítással, jó áron

Vásároljon HP Designjet T795 ePrinter patronokat a nyomtatoalkatresz.hu-ról ingyenes kiszállítással országosan és azonnali mennyiségi kedvezményekkel, mely különböző termékek esetén is érvényes.

A HP DesignJet tintapatronok lejárati ideje

A HP patronokra jellemzően egy lejárati idő és a gyártás helye szerepel. A lejárati idő előtt célszerű a patront a nyomtatóban felhasználni. A plotterek esetében akad olyan is, mind a patronok, mind a nyomtatófejek területén, hogy a terméken szerepel egy „install before” dátum is, mely azt a dátumot jelöli, ami előtt a nyomtatóba kell helyezni a tintapatront.